Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Actualitat

linkedin 26

CAT   ESP   ENG   FRA   |  Albarans
Una vintena de laboratoris farmacèutics catalanas assisteixen al workshop de Transports Tresserras

Workshop de Transports Tresserras

Una seixantena de persones dels principals laboratoris farmacèutics de Catalunya van assistir aquest dijous 6 de novembre al Workshop “Temperatura versus Transport. Realitats, dificultats i mites”, organitzat per Transports Tresserras.

La jornada va començar a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Vall de Bianya amb la inauguració per part de l’alcalde del municipi i president del Consorci de l’Alta Garrotxa, Santi Reixach, i la repassada de la història de cinc generacions de Transports Tresserras a càrrec del president de la companyia, Vicenç Tresserras.

A continuació, tres ponències van abordar l’estat actual del transport de productes farmacèutics després de l’entrada en vigor l’11 d’octubre de la directiva europea GDP (Good Distribution Practices).

El director de Plan Europe, Toon Vanderstukken van obrir les ponències tècniques explicant les singularitats d’aquesta aliança d’empreses europees de logística, de la qual Tresserras és membre des del mes de setembre. Vanderstukken va destacar que a les empreses membres els uneix la mateixa vocació i que per formar-ne part “cal complir uns alts estàndards de qualitat, estabilitat, professionalitat i aposta per l’equip”.

La segona ponència va anar a càrrec de Laura Gonzalo, GMP Auditing and Compliance Manager de Esteve, i de Josep Vivó, Logistics&Distribution Manager de Grup Ferrer. Gonzalo va explicar com a Esteve han desenvolupat un sistema de mapeig de les empreses de transport per assegurar que compleixen tots els requeriments.

Per la seva banda Josep Vivó va explicar com des de Grup Ferrer controlen els costos de transport analitzant les rutes programades per optimitzar l’espai dels camions i, alhora, avaluant i auditant els proveïdors de transport.

Les ponències tècniques es van tancar amb l’exposició de Concepció Betés, inspectora del Servei de Control Farmacèutic i Productes Sanitaris del Departament de Salut de la Generalitat. Betés va exposar els requeriments de les normatives vigents pel que fa a transport de productes farmacèutics.

A continuació va intervenir el gerent de Transports Tresserras, Basili Tresserras, que va assegurar que estan obtenint una gran resposta amb la nova divisió farmacèutica i va anunciar que “el nou magatzem Pharma inaugurat és el primer, però no serà l’últim. Estem treballant per aixecar un segon magatzem amb capacitat per a 5000 palets”.

El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, va tancar la jornada tècnica destacant que “són empreses com Tresserras les que fan que l’economia de les comarques gironines despunti”.

El workshop va continuar amb la visita a les instal·lacions de la divisió de transport de productes farmacèutics de Transports Tresserras. A l’aire lliure, i amb tres camions oberts de la línia Pharma per poder-los visitar, s’hi va fer un workshop sobre camions refrigerats a càrrec de Petit Forestier, DAF i Frigicoll.

La sessió es va tancar amb un brunch servit pel prestigiós restaurant Ca l’Enric (1 estrella Michelin).

El president i el gerent de Tresserras, Vicenç i Basili Tresserras, van valorar molt positivament la jornada: “la trobada ha demostrat la necessitat de tots els que estem implicats en la fabricació i el transport de productes farmacèutics d’anar a una per ser més exigents i millorar cada dia. A més, tenir amb nosaltres, a casa, els principals laboratoris del nostre país ens confirma que l’aposta de Tresserras pel transport farmacèutic és una aposta estratègica encertada”.

 

Sobre Grup Transports Tresserras


Transports Tresserras és un operador logístic del fred que realitza transport regular en grupatge frigorífic a tot Europa. A l'actualitat la cinquena generació de la família que la va fundar el 1879 dirigeix el grup empresarial. Disposa de cinc centres d'emmagatzematge a la Vall de Bianya (Olot), Barcelona, Girona, Madrid i Las Palmas de Gran Canaria. Compta amb un equip humà de més de 100 professionals al costat d'una flota de camions d'última generació. A més del transport terrestre refrigerat, la divisió Pharma realitza el transport de productes farmacèutics. El grup també compta amb Air & Sea, la divisió transitària especialitzada en el transport internacional de mercaderies a temperatura controlada per via marítima i aèria a les següents rutes: Estats Units, Mèxic, Costa Rica, Panamà, Líban, Dubai i Qatar.

Història

Història de Transports Tresserras
La història de Transports Tresserras

Llegeix més

Food

Transports Tresserras i el Food
La tecnologia al servei de l'alimentació

Llegeix més

Pharma

Transports Tresserras i el Pharma
Compromís amb la salut i la seguretat

Llegeix més

Certificacions

Certificacions de Transports Tresserras
Qualitat, compromís i seguretat

Llegeix més