Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Pharma

linkedin 26

CAT   ESP   ENG   FRA   |  Albarans

Transports Tresserras Pharma

Transports Tresserras i el Pharma

TRESERRAS PHARMA: TRAÇABILITAT CERTIFICADA GDP

Tot l'equip de Tresserras Pharma està format i titulat per complir els requeriments de la GDP. Per garantir el bon compliment de la normativa Transports Tresserras compta amb un equip de professionals encapçalats per una direcció tècnica, d'instal·lacions i d'una flota de transport que compleixen els requeriments de la normativa GDP.COMPROMÍS AMB LA SALUT I LA SEGURETAT


La divisió de Tresserras Pharma posa la tecnologia i la professionalitat al capdavant del seu servei per garantir el transport de productes farmacèutics a temperatura controlada i amb totes les mesures de seguretat requerides. Seguint la normativa GDP, les mercaderies sempre estan monitoritzades i controlades per satèl·lit, i les rutes i aturades del transport es realitzen sempre en punts segurs.
D'altra banda, Tresserras disposa d'un magatzem certificat pel magatzematge de productes farmacèutics amb tot el rang de temperatura (2ºC/8ºC) (15ºC/25ºC).
Membre de Transports Tresserras + Info

Història

Història de Transports Tresserras
La història de Transports Tresserras

Llegeix més

Food

Transports Tresserras i el Food
La tecnologia al servei de l'alimentació

Llegeix més

Pharma

Transports Tresserras i el Pharma
Compromís amb la salut i la seguretat

Llegeix més

Certificacions

Certificacions de Transports Tresserras
Qualitat, compromís i seguretat

Llegeix més