Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Qui som

linkedin 26

CAT   ESP   ENG   FRA   |  Albarans
Transports Tresserras

EFICIÈNCIA, TRAÇABILITAT I SEGURETAT EN EL TRANSPORT A TEMPERATURA CONTROLADA

Transports Tresserras som un operador de transport terrestre internacional de mercaderies a temperatura controlada. Especialitzats en el transport d’alimentació i productes farmacèutics, oferim un servei integral amb distribució a tota Europa (Import/Export) garantint la traçabilitat total i el control de temperatura.UNA EMPRESA FAMILIAR AMB MÉS D'UN SEGLE D'EXPERIÈNCIA – DES DE 1879


L’experiència i la tradició familiar del negoci amb l’actitud de compromís cap als nostres clients és un dels nostres valors diferencials.
Amb una voluntat de millora contínua, a Tresserras disposem d’una flota de vehicles equipats amb les tecnologies més innovadores. La suma d’experiència i l’aposta per la innovació ens permet garantir als nostres clients el compromís que les seves mercaderies arribaran al destí en les condicions òptimes. 

Història

Història de Transports Tresserras
La història de Transports Tresserras

Llegeix més

Food

Transports Tresserras i el Food
La tecnologia al servei de l'alimentació

Llegeix més

Pharma

Transports Tresserras i el Pharma
Compromís amb la salut i la seguretat

Llegeix més

Certificacions

Certificacions de Transports Tresserras
Qualitat, compromís i seguretat

Llegeix més